واکنش ایران به امضای معاهده مرزی میان تاجیکستان و قرقیزستان سفیر ایران در چین: ابتکار سه جانبه مسیر روشنی برای مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا ایجاد می‌کند بیانیه مشترک نشست سه‌جانبه ایران، چین و روسیه در پکن آذربایجان و ارمنستان درباره توافقنامه صلح به توافق رسیدند ایران تحریم‌های جدید آمریکا را به شدت محکوم کرد آتش گرفتن هواپیما در فرودگاه بین‌المللی «دنور» آغاز گفت‌و‌گو‌های تهران، مسکو و پکن بر سر مسئله هسته‌ای ایران اظهارنظر ترامپ درباره نشست ایران، روسیه و چین در پکن سفر وزرای خارجه و دفاع و «میت» ترکیه به سوریه بقائی: اظهار نظر درباره نامه آمریکا بعد از تکمیل بررسی‌ها انجام خواهد شد ترامپ: الحاق گرینلند، محقق خواهد شد عراق: به دنبال جایگزینی برای گاز ایران هستیم حمایت مشروط پوتین از ایده آتش‌بس ۳۰ روزه آمریکا وزیر نفت ایران را به همراه چند کشتی و نهاد تحریم کرد پاریس: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران نگران کننده است

ایران برای اقدام نظامی آمریکا آماده است

عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران امروز چهارشنبه در مصاحبه با خبرگزاری ریانووستی از آمادگی ایران برای مقابله با هر گونه اقدام نظامی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 29
کد خبر: ۱۲۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، معاون وزیر خارجه ایران در مصاحبه با یک رسانه روسی گفت، ایران برای هرگونه اقدام نظامی آمریکا آماده است اما امیدوار به مذاکره است.

 

عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران امروز چهارشنبه در مصاحبه با خبرگزاری ریانووستی از آمادگی ایران برای مقابله با هر گونه اقدام نظامی خبر داد.

 

معاون محمد جواد ظریف گفت، «ما امیدواریم که بتوانیم مذاکره کنیم اما در عین حال برای جنگ آماده هستیم.»

 

عراقچی همچنین اتهامات اخیر آمریکا درباره دست داشتن ایران در حمله به کشتیهای نفتی در بندر الفجیره را رد کرد.

 

وی افزود: «افراد خاصی هستند که تلاش می‌کنند آمریکا را به سمت جنگ با ایران سوق دهند، اگر چنین چیزی رخ دهد برای کل غرب آسیا خطرناک خواهد بود؛ ایران برای مقابله با هرگونه اقدام نظامی آماده است و معتقدیم آنها از توانایی‌های ما در این زمینه آگاه هستند، اما این چیزی نیست که ما می‌خواهیم، ما طرفدار صلح هستیم.»

 

خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: عراقچی در عین حال گفت که تهران در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای با آمریکا، مستقیم یا غیرمستقیم، برنامه ریزی نکرده است، مادامیکه فشارهای آمریکا ادامه داشته باشد چنین چیزی رخ نخواهد داد.

 

عراقچی به ریانووستی گفت: «آنچه که برای ما مهم است اعمال است نه حرفها. ما انتظار داریم آنها اقدام عملی کنند، حرف زدن خالی کافی نیست.»

 

مصاحبه عباس عراقچی با ریانووستی در حالی منتشر شد که وی ساعاتی پیش با سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه در تهران دیدار و گفتگو کرده بود.

 

سفارت روسیه در تهران امروز (چهارشنبه) با اشاره به دیدار معاون وزیر خارجه روسیه با معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد که طرفین در این دیدار طیف وسیعی از موضوعات مرتبط با برجام (برنامه جامع اقدام مشترک)‌ را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

 

ریابکوف در ادامه رایزنی‌های مستمر بین ایران و روسیه امروز وارد تهران شد و در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با عراقچی دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار که حدود سه ساعت به طول انجامید برجام، مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه مورد گفت‌وگو قرار گرفت.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار